DONIRAJTE

VIŠEDNEVNO
Čuvanje pasa

Vaš pas član naše obitelji

Po čemu se

RAZLIKUJEMO OD DRUGIH?

Naše smo djelovanje započeli objavljivanjem knjige o psećoj komunikaciji, ponašanju i govoru tijela pasa. Sljedeći nam je korak bilo osnivanje udruge koja se bavi osvještavanjem važnosti pravilne rane socijalizacije štenaca te važnosti neodvajanja štenaca prerano od majke i ostatka legla.

Objavljujemo i dijelimo obrazovne materijale o psećoj komunikaciji, radimo na odgoju i školovanju pasa (s naglaskom na štence) te edukaciji vlasnika pasa i opće javnosti o važnosti pravilnog rada sa psima.

Međutim, kako dobivamo mnogo upita za čuvanje pasa, odlučili smo, u ograničenim kapacitetima, ponuditi i tu uslugu, i to u domovima nekoliko naših članica, koje imaju uvjete i želju da uz svojega psa, u svoj dom prime još jednoga. Sve one prošle su naše edukacije te posjeduju znanja o psećem ponašanju, komunikaciji i govoru tijela te zahvaljujući tomu usluzi čuvanja vašeg psa mogu pristupiti s mnogo znanja i iskustva, govoreći  «psećim» jezikom.

Naš pouzdan tim, kojem s punim povjerenjem možete prepustiti svojeg ljubimca, čine članice naše udruge: Marijana, Miljenka, Mirta i Valerija. Ovisno o vašim željama i našim slobodnim terminima, možete birati kod koga će vaš ljubimac biti te se, prije preuzimanja psa na čuvanje, upoznati s nama i našim psima kako biste i sami provjerili jesmo li upravo mi pravi izbor za vas 🙂 

Pa kako to

IZGLEDA?

Kad je s nama, vaš ljubimac postaje član naših obitelji. Živi i spava u našem domu, provodi vrijeme s nama, s nama odlazi u redovite i duge dnevne šetnje (minimalno tri), a vrlo često i na izlete u šumu ili planinu. Ako mi nekamo idemo, vaš pas ide s nama. Kod nas živi onako kako žive i naši psi, dakle dobiva svu pažnju i skrb kao da je naš.

Mi ne pravimo razliku između velikih i malih pasa. Smatramo da veličina i pasmina psa nisu bitne, ali dobar odgoj jest! To znači da nećete morati platiti više samo zato što imate velikoga psa, ali i da se nećemo prema vašemu malome psu ponašati kao da je igračka samo zato što je malen rastom. No kako će vaš ljubimac vrijeme provoditi u domu članova naše udruge i ondje živjeti s našim psima, za nas je ključno da zna pravila ponašanja u kući i da nije agresivan prema psima i ljudima.

Budući da će vaš pas biti s nama u našim domovima, to znači da istodobno možemo primiti vrlo ograničen broj pasa na čuvanje: većinom samo po jednog, maksimalno dva psa (u slučaju čuvanja više pasa iz istog kućanstva i slično). Smatramo da je takav oblik skrbi najbolji zamjenski dom za svakog psa, jer kad je kod nas, vrijeme ne provodi u boksu ili na dvorištu u iščekivanju dvije šetnje dnevno, nego aktivno živi s ljudima koji se psima profesionalno bave ili s njima žive godinama.

CJENIK 

1 – 3 dana 220 kn (29,20 ) po danu

4 – 14 dana 190 kn (25,22 ) po danu

15 – 30 dana 175 kn (23,23 ) po danu

Više od 30 dana – cijena po dogovoru, ovisno o ukupnoj duljini boravka psa

Za čuvanje više od jednog psa iz istog kućanstva, cijena za drugog psa smanjuje se za 30 %.

Cijena noćenja u razdoblju od 21. 12. do 5. 1. uvećava se za 50 %.

Usluga preuzimanja i vraćanja psa naplaćuje se 35 kn (4,64 ) po dolasku (za Zagreb), a van Zagreba na taj iznos dodaju se 2 kn (0,26 ) po kilometru.

Članovi KOSSP-a “Zagreb” i polaznici Mirtinih seminara, radionica, predavanja i tečajeva dobivaju 10 % popusta* na sve navedene iznose.

Budući da smo udruga koja se posebno bavi štencima i važnošću pravilnog ranog rada s njima, svi psi mlađi od 6 mjeseci dobivaju 20% popusta* na čuvanje!

*Popusti se ne zbrajaju

**Tečaj: 1 eur = 7,53450 kn

JAVITE NAM SE ili

DOGOVORITE ČUVANJE

1 + 6 =