Odsad naše knjige možete pronaći i u knjižarama “Hoću knjigu” u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Zagrebu i Varaždinu!
Naše leglo 2021.
upoznajte

našu kujicu i štence 

Naše leglo 2021.
Naše leglo 2021.

Mala žuta kujica u visokom stupnju skotnosti, dolutala je jednoj gospođi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Od nje ju je preuzela udruga MicKa iz Karlovca. I baš kad smo se dogovarali o preuzimanju kujice, njoj je toga popodneva (30. 4. 2021.) počeo okot i u kratkom je roku okotila šest živih i zdravih štenaca. Kako je nismo htjeli dodatno traumatizirati u jednom danu, ostavili smo je da zajedno sa štencima malo dođe k sebi pa smo ih preuzeli kad su štenci imali pet dana.

Štenci su četiri mužjaka i dvije ženke, koji će u odrasloj dobi, pretpostavljamo, biti srednjega rasta (do 10 – 15 kg), osim dvoje najsitnijih, koji bi mogli biti veliki kao njihova mama (ona ima 7 kg). 

Jedno štene je crno-bijelo, jedno je trobojno, dvoje je crno s bijelim prsima i prstima, jedan je potpuno taman (smeđe-crn) i jedan je isti takav, ali ima i dvije bijele mrlje na prsima. 

Štence i njihovu mamu udomljavamo isključivo uz potpisivanje ugovora i obvezu kastracije po spolnoj zrelosti, te za njih tražimo domove u kojima će im biti osigurana prikladna skrb, kako za njihovu fizičku, tako i psihičku dobrobit. Obaveza udomitelja je i redovito izvoditi udomljenoga psa u šetnju, što vrijedi i za one udomitelje koji žive u kući s dvorištem. 

Budući da su naši štenci dio kampanje Prva četiri su najvažnija, udomitelji se potpisivanjem ugovora obvezuju i da će ostati s nama u kontaktu te nakon godinu dana ispuniti kratki upitnik o napretku štenaca.

Više o svakom štencu i njihovoj mami saznat ćete klikom na sliku u nastavku.

kliknite na SVAKU sliku i

saznajte više

Rori - mama štenaca 2021.

Rori (Aurora, mama)

Dob: rođena otprilike 2017.
Spol: ženski

Lajka, udomljnea

Lajka

Rođena: 30. 4. 2021.
Spol: ženski

Vili

Vili

Rođen: 30. 4. 2021.
Spol: muški

Orion

Orion

Rođen: 30. 4. 2021.
Spol: muški

Mars

MaRS

Rođen: 30. 4. 2021.
Spol: muški

Jupiter (Jupi)

Jupiter (Jupi)

Rođen: 30. 4. 2021.
Spol: muški

Bala, udomljena

Bala

Rođena: 30. 4. 2021.
Spol: ženski