Odsad naše knjige možete pronaći i u knjižarama “Hoću knjigu” u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Zagrebu i Varaždinu!

Imamo knjigu za vas

Jeste li znali da postoji priručnik na hrvatskom koji vam može pomoći da bolje razumijete što vam vaš četveronožni prijatelj "govori"?
NARUDŽBAViše o knjizi

U ožujku 2017. godine objavili smo priručnik Kako psi komuniciraju, autorice Mirte Jambrović, dugogodišnje licencirane HKS-ove voditeljice tečaja za psa pratioca i sutkinje za ispit za psa pratioca.

Ovaj je priručnik na naše veliko zadovoljstvo naišao na izuzetno pozitivne kritike, kako vlasnika pasa, tako i kinološke te veterinarske struke, što je dovelo i do velike potražnje, te smo ga već 2019. morali ponovo tiskati.

O knjizi

 

Kako psi komuniciraju prvi je hrvatski priručnik koji u cjelini obrađuje temu pseće komunikacije. Autoričino dugogodišnje iskustvo i rad sa psima utkani su u svaku stranicu ovog priručnika korisnog svima koji imaju pse, ali i onima koje psi zanimaju i žele više naučiti o njima, ili pak razmišljaju o tome da i sami nabave psa.

Na 280 stranica možete pratiti fotografske priče te kroz njih i crteže o psećoj komunikaciji, učiti što je to govor tijela pasa, kako sve pas s nama komunicira, na što je važno obratiti pozornost te što sve dosad možda i niste primjećivali, a odsad svakako hoćete.

Što o našem priručniku kažu čitatelji?

5-star-rating

“Knjiga koju bi svatko trebao pročitati. Vrvi prijeko potrebnim informacijama koje su lako shvatljive, jasne, udružene s brojnim slikama i primjerima koji omogućavaju tu jasnoću. Knjiga je onaj najbolji spoj stručnog pisanja i zanimljivog sadržaja, čineći ju zabavnom i laganom za čitanje. Čini se kao da osoba iza knjige i ljudi iza ove stranice stvarno, kako bi se reklo – znaju znanje 🙂 A ponajviše to što oni zaista to žive i rade od srca.”

Tamara

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

5-star-rating

“Odlična adresa za sadašnje i buduće vlasnike pasa, veterinare i ljubitelje pasa općenito!”

Zrinka

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

5-star-rating

“Topla preporuka, autorici kapa do poda, meni iskreno najdraža knjiga iz ovog svijeta, svi budući vlasnici mojih štenaca će ubuduće dobiti i ovu knjigu na poklon …. Mene je definitivno kupila 🙂”

Almir

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

5-star-rating

“Preporucam svima koji imaju psa ili ga tek misle nabaviti! lako citljiva, puno slika i zabavan tekst. procitala u 2 dana i pree zadovoljna”

Katarina

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

5-star-rating

“odlicna knjiga kroz koju shvatis koliko toga neznas o ponasanju pasa.Slike s primjerima su od velike pomoci, lako se cita i dobro pamti. preporuka!”

Mia

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

Želite naučiti više o svojemu psu i bolje ga razumjeti?

Želite kroz stvarne fotografije i prikaze problematičnih situacija naučiti kako psi komuniciraju?