Saznajte više o našem priručniku “Kako psi komuniciraju”

Imamo knjigu za vas

Jeste li znali da postoji priručnik na hrvatskom koji vam može pomoći da bolje razumijete što vam vaš četveronožni prijatelj "govori"?
NARUDŽBAViše o knjizi

U ožujku 2017. godine objavili smo priručnik Kako psi komuniciraju, autorice Mirte Jambrović, dugogodišnje licencirane HKS-ove voditeljice tečaja za psa pratioca i sutkinje za ispit za psa pratioca.

Ovaj je priručnik na naše veliko zadovoljstvo naišao na izuzetno pozitivne kritike, kako vlasnika pasa, tako i kinološke te veterinarske struke, što je dovelo i do velike potražnje, te smo ga već 2019. morali ponovo tiskati.

O knjizi

 

Kako psi komuniciraju prvi je hrvatski priručnik koji u cjelini obrađuje temu pseće komunikacije. Autoričino dugogodišnje iskustvo i rad sa psima utkani su u svaku stranicu ovog priručnika korisnog svima koji imaju pse, ali i onima koje psi zanimaju i žele više naučiti o njima, ili pak razmišljaju o tome da i sami nabave psa.

Na 280 stranica možete pratiti fotografske priče te kroz njih i crteže o psećoj komunikaciji učiti što je to govor tijela pasa, kako sve pas s nama komunicira, na što je važno obratiti pozornost te što sve dosad možda i niste primjećivali, a odsad svakako hoćete. Susreti s drugim psima i jezik vašega psa, više vam neće biti nepoznanica!

Što o našem priručniku kažu čitatelji?

5-star-rating

“Knjiga koju bi svatko trebao pročitati. Vrvi prijeko potrebnim informacijama koje su lako shvatljive, jasne, udružene s brojnim slikama i primjerima koji omogućavaju tu jasnoću. Knjiga je onaj najbolji spoj stručnog pisanja i zanimljivog sadržaja, čineći ju zabavnom i laganom za čitanje. Čini se kao da osoba iza knjige i ljudi iza ove stranice stvarno, kako bi se reklo – znaju znanje 🙂 A ponajviše to što oni zaista to žive i rade od srca.”

Tamara

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

5-star-rating

“Odlična adresa za sadašnje i buduće vlasnike pasa, veterinare i ljubitelje pasa općenito!”

Zrinka

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

5-star-rating

“Topla preporuka, autorici kapa do poda, meni iskreno najdraža knjiga iz ovog svijeta, svi budući vlasnici mojih štenaca će ubuduće dobiti i ovu knjigu na poklon …. Mene je definitivno kupila 🙂”

Almir

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

5-star-rating

“Preporucam svima koji imaju psa ili ga tek misle nabaviti! lako citljiva, puno slika i zabavan tekst. procitala u 2 dana i pree zadovoljna”

Katarina

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

5-star-rating

“odlicna knjiga kroz koju shvatis koliko toga neznas o ponasanju pasa.Slike s primjerima su od velike pomoci, lako se cita i dobro pamti. preporuka!”

Mia

mišljenje preuzeto s naše Facebook stranice

Želite naučiti više o svojemu psu i bolje ga razumjeti?

Želite kroz stvarne fotografije i prikaze problematičnih situacija naučiti kako psi komuniciraju?