Teorijsko-praktični tečaj za štence
PRIJAVA

TEČAJ ZA ŠTENCE: TKO, KADA, GDJE, KOLIKO?

Voditeljica tečaja: Mirta Jambrović

Voditeljica veterinarskoga modula: prof. dr. sc. Zrinka Štritof, dr. med. vet., Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Komu je tečaj namijenjen: štencima starosti od 2 do 4,5 mjeseca (na dan početka tečaja)

Minimalna dob (ljudskih 🙂) polaznika tečaja: 15 godina. Za pohađanje tečaja nije potrebno nikakvo predznanje (ni čovjeka ni psa 🙂 )

Termini održavanja tečaja: ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20 sati

Lokacija: Božidara Magovca 107, Zagreb

Početak tečaja: novi termini uskoro

Termini i trajanje tečaja: 5 tjedana, 10 sati (2 sata tjedno)

Broj polaznika: maksimalno 10

Iznos: 115 eura (za pse udomljene iz azila/udruga iznos je 105 eura)

Načini plaćanja: internet bankarstvom, kreditnim karticama, gotovinom. Plativo odjednom ili u dva obroka.

Kako se upisati: upis na tečaj potvrđuje se ispunjavanjem prijavnice i uplatom (cijelog iznosa ili prvog obroka). Slobodna mjesta popunjavaju se redoslijedom uplata.

PROGRAM TEČAJA

Ovo je specijalizirani tečaj za štence i sve cjeline koje obrađujemo potpuno su prilagođene psima tog uzrasta, a pokrivaju širok spektar svega onoga što je vlasnicima ključno za izgradnju kvalitetnih temelja za zajednički život s novim članom obitelji.

Program tečaja podijeljen je u tri međusobno povezana dijela:

  • teorijski
  • praktični
  • veterinarski

TEORIJSKI DIO

Na ovome dijelu tečaja bavit ćemo se upravo onim izazovima s kojima se vlasnici štenadi najčešće susreću. Neki od njih su učenje šteneta da obavlja nuždu na za to predviđenom mjestu, sprečavanje uništavanja po stanu i grickanja ukućana, učenje šteneta da ostaje samo kod kuće, učenje na poseban siguran prostor samo za njega, navikavanje na vožnju u automobilu, izgradnja odnosa s ukućanima i još mnogo drugih tema.

Naravno, na ovom dijelu tečaja bavit ćemo se i konkretnim situacijama u životu polaznika i njihovih pasa, a svaki polaznik dobit će dovoljno i prostora i vremena da izloži svoje probleme i da ih zajedno riješimo.

Budući da naša udruga u svojemu radu naglasak stavlja na važnost poznavanja pseće komunikacije i govora tijela psa za izgradnju kvalitetnog odnosa sa psom, na tečaju ćemo se vrlo dobro upoznati i sa svim najvažnijim oblicima pseće komunikacije. Osim toga, kako je naša udruga posebno usmjerena na pravilnu ranu socijalizaciju pasa i važnost ostajanja štenadi u leglu s majkom prvih 8 tjedana života, posvetit ćemo se i tim temama.

Na ovaj dio tečaja dolazite bez psa.

PRAKTIČNI DIO

Osim teorijom, čije je savladavanje vrlo bitno kako bismo naučili rješavati brojne situacije i što bezbolnije prošli kroz izazovno šteneće razdoblje, bavit ćemo se i osnovama poslušnosti te ćemo se upoznati s osnovnim vježbama, kao što su sjedni, lezi, čekaj, dolazak na poziv, hodanje na povodniku, te ćemo naučiti još neke jednostavne i zabavne vježbe.

Na ovaj dio tečaja dolazite sa psom.

VETERINARSKI DIO

Na ovom dvosatnom modulu uz članicu naše udruge Zrinku Štritof, koja radi kao profesorica na Veterinarskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, naučit ćemo osnove o njezi štenadi i pokazateljima da je štene zdravo, s posebnim naglaskom na to kako prepoznati prve znakove bolesti u psa i koji od njih upućuju na to da je potrebno hitno otići veterinaru. Upoznat ćemo se s osnovama o zaraznim bolestima, koje su upravo i najopasnije za štenad, te razgovarati o načinima njihova sprečavanja. Naučit ćemo treba li, zašto, i protiv kojih bolesti štenad cijepiti te kako ih pravilno tretirati protiv parazita.

Na praktičnome dijelu naučit ćemo sami pregledati svog psa i time se upoznati s normalnim izgledom različitih dijelova tijela i nekim osnovnim fiziološkim parametrima. Tako se lakše mogu uočiti promjene na štenetu jer pravovremena reakcija vlasnika i odlazak veterinaru često imaju velik utjecaj na ishod liječenja.

Na prvi sat ovog modula (teorijski) dolazite bez psa, a na drugi (praktični) sa psom.

ZA SVE POLAZNIKE TEČAJA

POSEBNA POGODNOST

Svi polaznici ovog tečaja na dar dobivaju jednu od tri knjige (prema vlastitom odabiru) u izdanju naše udruge. Možete birati između priručnika Kako psi komuniciraju, slikovnice Psi u svemiru i kuharice za djecu Astrokuharica, a za koju ste se knjigu odlučili, moći ćete navesti prilikom ispunjavanja prijavnice.

Osim toga, polaznici ostvaruju pravo popusta na kupnju svih naših izdanja:

Teorijsko-praktični tečaj za štence

PRIJAVA

Tecaj za stence

Podaci o polazniku/ci tečaja

Podaci o psu

Plaćanje

Plaćanje kreditnom karticom

Ovdje će biti prikazane stavke plaćanja

Klikom na "PRIJAVA NA TEČAJ" odobravate uplatu kreditnom karticom.

Plaćanje preko bankovnog računa

Detalji o našoj banci

  • Primatelj: KPK
  • IBAN: HR9823600001102772109
  • Banka: Zagrebačka banka d.o.o.
  • Model i poziv na broj: HR00 4-13-2023
  • Opis plaćanja: Tečaj za štence

 

Iznos uplate:

  • Cijeli iznos odjedanput - 115 eura (za udomljene pse 105 eur)
  • U 2 obroka - 57,5 eura (za udomljene pse 52,5 eur) po obroku

Barkod za jednostavnije plaćanje - samo unesite iznos koji odgovara Vašoj uplati.

Gotovinom možete platiti u našem prostoru u Ulici Božidara Magovca 107, po dogovoru, ali budući da se prijave na tečaj računaju prema redoslijedu primljenih uplata, preporučujemo da to bude što prije kako biste osigurali mjesto na tečaju.